Usługi proszkowania i mikronizacji wyrobów spożywczych
brak zdjęcia

W wielu branżach zajmujących się produkcją wyrobów spożywczych pożądanymi usługami są te prowadzące do proszkowania jadalnych części roślin oraz późniejsza mikronizacja. Microstructure to doświadczona i wdrażająca w swoje usługi zaawansowane technologie firma, dla której głównym segmentem działalności jest wytwarzanie błonnika naturalnego oraz zaopatrywanie w taki wyrób zainteresowanych klientów biznesowych z całego kraju. Mikronizacja pozwala na zmniejszenie cząstek różnego rodzaju proszków roślinnych aż do osiągnięcia przez nie oczekiwanych właściwości, taki proces może zostać przeprowadzony wyłącznie na specjalistycznych maszynach. Czyszczenie proszków spożywczych z zastosowaniem wyspecjalizowanych technik oraz frakcjonowanie również zaliczają się do asortymentu usługowego tego podmiotu, w pełni zaangażowanego w terminową finalizację powierzonych zleceń. Przed nawiązaniem współpracy na wybranych przez nas obszarach otrzymamy wyczerpujące porady techniczne, potwierdzające nasze wybory.